Browse By

SexShop.ro

Cum i-au dat foc Mihaelei, la Roma

prostituate_romaMihaela avea 22 de ani cand a patit-o. Nu e vorba de mine, eu nu eram in Italia cand s-a intamplat, eram inca in liceu, acasa. Mihaela era din Botosani, era orfana de tata, si se prostitua la Roma, undeva la periferie. Avea o fata de inger dar cu suflet puternic. Alex mi-a povestit de ea, o cunoscuse in vremurile dinaintea macelului.

Era aproape noapte, pe la jumatatea lui septembrie, afara nu era inca frig iar ziua se scurta. Mihaela, impreuna cu alte fete, statea la marginea strazii, in locul unde de patru ani venea, seara de seara, cu pauze rare. La distanta mica de grupul de romance era un alt grup, de negrese, cu care ale noastre nu se prea intelegeau. Se injurau, dar nu s-au atins niciodata una de alta.

Cu un an inainte, Mihaela a fost jefuita de doi marocani; i-au luat banii incasati in seara aia. Atunci s-a dus la politie, ca ii cunostea, si i-a dat in gat. Morocanii au fost arestati, apoi, cum se intampla mereu in Italia, au fost eliberati aproape imediat.

Prostitutia la strada, cum spuneam si aici, e plina de pericole si duci o viata de mizerie. Bani putini, pestii sunt rai, animale (unele fete erau marcate cu fierul inrosit, ca vitele). De aici au pornit toate problemele Mihaelei, de la faptul ca nu a mai vrut sa fie sclava proxenetilor. Fetele din zona ei erau „protejate” de niste golanasi care printre altele se ocupau si cu jaful prin vilele capitalei italiene. Erau cruzi, daca gaseau pe cineva acasa in timpul furtului. Ii bateau de  aproape ii omorau. Violau italiencele si le dadeau omor barbatilor. Apoi furau tot ce prindeau si plecau. Mihaela s-a hotarat sa lucreze pe cont propriu. Astora nu le-a convenit si, in seara de care va vorbesc, au trimis pe doi, cu o canistra de benzina. S-au apropiat tiptil, pe la spate si mai intai au batut-o cu pumnii si picioarele. Apoi, cand era cazuta jos, au turnat benzina peste ea si i-au dat foc. Celelalte fete urlau cat le tineau plamanii si cei doi au fugit. Mihaela ardea si urla si ea. Fetele au sarit in ajutor, una a chemat salvarea, apoi politia. Pana sa ajunga ambulanta, celelalte romance i-au rupt hainele care ardeau si au aruncat peste ea geci si prosoape, sa inabuse focul. Mihaela a avut noroc, nu a murit in seara aia, asa cum vroiau pestii. Nu a murit nici mai incolo, iar gasca de proxeneti a fost arestata, anul urmator, pentru jafurile din casele oamenilor.

Fetele spuneau ca ea era cea mai frumoasa. Avea o față de inger.

SexShop.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.