Browse By

SexShop.ro

Ce perversiune!

bucatarieLa barfele intre fete ne povestim una-alteia ce ciudatenii sau chestii deosebite mai patim. Ca e din nou la moda golden-shower, ca analul e mai popular in perioada sarbatorilor, despre ce jucarii a mai gasit fiecare si altele de-ale meseriei. Intr-o zi, Ioana (despre care v-am mai povestit aici) vine cu „sa vezi ce perversiuni mi-a cerut unul”. Stop! Discutia a devenit brusc serioasa, ca mi se urca sangele la cap pentru chestii de principiu. Adica, soro, cum vine treaba asta cu perversiunile? Ce e alea, ca sa ziceam asa?

Si da-i, si discuta. Ca daca iti cere sa ii sugi degetele de la picioare e perversiune. Dupa Ioana, tot perversiuni sunt si: masturbat clientul cu ursuletul de plus, lins de pe diferite parti ale corpului diverse chestii pe care le ai prin frigider, pisatul si rahatul daca il folosesti sa exciti sau orgasmezi clientul. Jocurile de-a violul, politistul, sora medicala, calugarita, extraterestrii sau orice ii mai trece prin cap omului. Imbracatul in costume de animale sau in costume de copii, zice ea ca sunt perversiuni. Jocul de-a poneiu, ala de sado-maso.  Stransul de gat pentru orgasmare (asta e foarte foarte periculos, au murit vreo cativa).

Dar eu nu sunt de acord cu ea. Dupa mine, tot ceea ce se se accepta intr-un cuplu, indiferent de cat de ciudat ar putea fi pentru altii, nu e perversiune. Perversiune e cand unul dintre participantii la distractie nu e de acord. In rest, totul normal.

SexShop.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.