Browse By

SexShop.ro

Sex: pozitii preferate misionarul avansat

pozitia_misionarului_02Fiecare are pozitii preferate pentru sex. Vi le povestesc, pe scurt, pe ale mele, poate ajuta pe cineva sau poate va stimuleaza imaginatia.

Preferata numarul 1 este pozitia misionarului, dar cu usoare modificari. Toata lumea stie pozitia misionarului: fata pe spate, baiatul deasupra, nimic mai simplu, el se sprijina pe genunchi si coate cand o penetreaza (ca in poza). Totusi, sunt doua imbunatatiri care pot schimba foarte tare situatia.

Prima, si cea mai cunoscuta, e ca fata sa isi puna o perna sub fund, ca sa ii dea voie organului sa o patrunda intr-un unghi diferit si sa atinga mai bine punctul G.

A doua, cunoscuta dar mai putin practicata, e ca omul sa iti ridice piciorele pe umeri, adica pur si simplu sa te plieze sub el. Nu iti pune nicio perna sub fund, in 2 minute vei avea tot sangele in cap si distractia se poate termina altfel. Pur si simplu stai sub el, cu genunchii aproape de urechi. Daca ii tii singura si il impingi un pic inapoi, in sus, va intra cat de adanc il lasa scula. Daca e istet si se lasa pe spate cand tu iti tii genunchii pe langa urechi, o sa te izbeasca in punctul G de-o sa te innebuneasca.

De aia e printre pozitiile mele preferate. Clasica, dar cu un pic de modificari, e super.

SexShop.ro

3 thoughts on “Sex: pozitii preferate misionarul avansat”

  1. Pingback: Sex: pozitii preferate "putinica" - Fata dulce mult aduce!
  2. Trackback: Sex: pozitii preferate "putinica" - Fata dulce mult aduce!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.