Browse By

SexShop.ro

Partenera ta nu are orgasm? Vezi daca e problema ei

femeie_nasitisfacutaFemeile au orgasm ceva mai greu decat barbatii, mai ales la inceputurile relatiilor sau pe la sfarsitul lor. Dar in mod normal, orgasmul nostru ar trebui sa fie la fel de des ca si al partenerilor. Teoretic. In practica, baieti, de cate ori nu v-ati simtit cu musca pe caciula? De cate ori v-ati promis ca data viitoare va luati revansa?

Am gasit ceva care sa vina in ajutorul vostru! Pe net am citit ca niste cercetatori sustin faptul ca orgasmul feminin are legatura cu dimensiunea clitorisului si mai ales distanta dintre el si vagin. Adica, daca ai un clitoris mititel si mai e si departe de vagin e mai greu sa ai orgasm. Trebuie sa incerci pozitii cat mai lipite sau ceva mai ciudate. In plus, tot medicii spun ca orgasmul nostru, al fetelor, vine odata cu experienta. Adica, daca esti intr-o relatie de ceva vreme sau ai mai multa experienta sexuala decat media, ai mai multe sanse sa ai orgasm mai rapid.

In concluzie, baieti, inainte de a va demoraliza si dezvolta complexe legate de barbatia voastra, faceti niste masuratori la fofoloanca partenerei. Apoi intrebati-o si cam de cate ori si-a tras-o pana acum.

SexShop.ro

One thought on “Partenera ta nu are orgasm? Vezi daca e problema ei”

  1. Pingback: Orgasmul feminin: indicatii pretioase! - Fata dulce mult aduce!
  2. Trackback: Orgasmul feminin: indicatii pretioase! - Fata dulce mult aduce!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.