Browse By

SexShop.ro

Barbatii si femeile puternice

n_0_120_bSuntem plini de lozinci despre egalitatea femeii cu barbatul, peste tot e la moda lupta impotriva discriminarii iar aici, in Italia, „emanciparea” femeii a produs daune sociale incredibile. Dar daca reusim sa vedem dincolo de aparente si fum, ne dam seama ca se fac schimbari. Mici si normale. In acest moment, noi, femeile, suntem clar mai independente decat erau mamele sau bunicile noastre. Acum nu mai depindem, daca vrem, de barbati. Acum, daca ne intereseaza o familie, ne putem prezenta in ce rol ne place: mama, gospodina sau sotie care vrea sa faca si ea cariera. Acum, daca un barbat este badaran sau nu stie sa te trateze asa cum crezi tu ca ar trebui, il poti parasi fara probleme, fara sa te mai temi de „ce zice lumea”. Nu mai esti obligata sa suporti toate porcariile unui bou, betiv si violent, de exemplu.

Dar, in acelasi timp, ceea ce este la fel de clar e ca femeia nu va fi niciodata egala cu barbatul. Natura a facut asa, nu are legatura cu ce vrem noi. Si de aici apare problema: cum trebuie sa fie o femeie ca sa fie acceptata de barbat? Puternica si independenta sau fragila si supusa? Sa domine, atunci cand e cazul sau sa se lase dominata pentru binele relatiei? Din putina mea experienta, am observat doua lucruri: in primul rand barbatii se tem sau evita femeile care stiu ce vor si care sunt puternice pe pozitie. Ei se simt cumva intimidati. Mai ales in ceea ce priveste sexul. Poate ca atunci cand cerem cu forta, pierdem din feminitate?  In al doilea rand, intre barbati si femei nu exista niciodata prietenie reala, totul se invarte in jurul sexului. Mereu, totdeauna si fara exceptii. Cand sexul sau posibilitatea de a face sex nu exista, relatia nu va deveni niciodata de prietenie, profunda sau onesta. Cand mirosul sexului pluteste in aer, prietenia nu are ce cauta acolo.

Barbatii ce prefera cu adevarat? Nu ce sustin ca prefera, pentru ca cei mai multi vor afirma ca prefera femeile puternice, desi nu este asa. Prefera barbatii o femeie dependenta de ei, care sa le satisfaca toate dorintele (infantile sau nu) sau o femeie care sa ii poata parasi in momentul in care ei gresesc sau nu mai reprezinta ceea ce ar fi trebuit sa fie?

SexShop.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.