Browse By

SexShop.ro

De ce se cred romancele cele mai frumoase

fete_lumeRomancele se cred frumoase pentru ca, majoritatea, chiar sunt. Orasul meu, Pascani, era odata orasul cu cele mai frumoase fete din Moldova. Nu exagerez, acum, de cand sunt in Italia si am cunoscut femei de toate felurile, pot sa va spun cu mana pe inima ca noi, romancele, suntem chiar foarte frumoase. La fel mi-au spus si fete care au fost in Spania. La fel si cele din Anglia sau Germania.

Cand am coborat din avion in Italia, pentru prima data, nu mi-am dat seama pentru ca aeroportul e plin de lume de peste tot. Dar cand am ajuns la Milano am ramas fara cuvinte: italiencele, mai ales cele din nord, sunt urate foc, mititelele. Sunt pur si simplu inestetice. Au corpuri superbe, cele mai multe, bine intretinute, dar nu sunt deloc atragatoare la față. Aici e o vorba, care li se potriveste perfect: din spate trofeu, din față muzeu. Asta si pentru ca se patreaza in forma pana la 70 de ani si se imbraca tinereste, uneori exagerat de tinereste, tot pana la 70 de ani.

Fete frumoase am vazut in sudul Italiei. Acolo sunt diferite, ca s-au amestecat cu grecii, spaniolii si africanii. Si sunt mai calde, mai ca noi. Cand am fost in vacanta in Mexic am avut ocazia sa imi dau seama ca ce vedem la televizor si prin filme sunt basme. Mexicancele sunt un fel de dulapuri de 1,55 maxim, urate de fugi cu batul in mana. Olandezele, nemtoaicele sau englezoaicele sunt urate ca barbatii. Adica rar gasesti una estetic frumoasa. Fratuzoaicele sunt cumva mai frumusele, dar tot ca italiencele, pana la urma.

Deci, de aia se cred romancele cele mai frumoase, ca sa raspund unei intrebari puse pe privat de catre un cititor al blogului. Si ca sa aduc un argument in plus, pus la textul asta o imagine gasite pe net si care, zic autorii, e un fel de frumusete feminina a fiecarei tari (sper sa fi inteles bine).

SexShop.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.