Browse By

SexShop.ro

Fata de la linia erotica

hotline_03Povestea unei romance care lucreaza la o linie erotica, in Italia. Ea este Ionela, are 35 de ani, locuiește în Italia de peste 12 ani și lucrează la o linie erotică, care are filiale în toată tara. ”Majoritatea celor care sună doresc să audă o poveste pornografică în care protaginiştii sunt ei înşişi”, povestește ea.

Pentru a fi angajată Ionela a facut o perioadă de probă de 15 zile, timp în care patronii au observat interesul clienţilor faţă de ea. Abia apoi i s-a făcut un contract de muncă pe perioadă nedeterminată. Cu ea lucrează doar femei, dintre care două sunt românce. Despre patronii firmei ne spune că sunt doi, un bărbat “care e puţin nebun, se întamplă foarte des să sune noaptea” şi o femeie care ”câteodată lucrează şi ea pentru că spune că o distrează. E puţin perversă şi vulgară” .

”Câştig 10 euro pe oră , ziua şi 15 euro pe oră, noaptea. Pe noapte răspund şi la câte 80 de apeluri”.  povesteste Ionela. Este putin, pentru efortul si timpul facut. Mai ales ca, dincolo de prejudecati, e o munca foarte calificata, care cere inteligenta, imaginatie si excelente capacitati de comunicare. Fiecare operatoareare o cască cu microfon şi un display, un fel de aparat de taxat care afişează durata conversaţiei până la un maxim de şase minute, când se întrerupe automat. În acel moment se speră ca apelantul să sune din nou.
Îşi aminteşte că în urma primului apel telefonic a rămas foarte dezamăgită, deoarece atunci când a răspuns, clientul era foarte grăbit, iar ea ar fi vrut să lege un dialog cu acesta. El i-a spus că nu are importanţă să se cunoască şi să-şi facă repede meseria. La final, “după ce a obţinut ceea ce şi-a dorit, a şi închis telefonul fără să spună măcar un cuvânt”.
Clienții sunt de toate tipurile și au pretenții ciudate. ”Sună oameni simpli sau cu funcţii importante, bogaţi sau oameni obişnuiţi” spune Ionela. Odată a avut un client care i-a compus poezii, a sunat-o de peste zece ori într-o noapte doar pentru a-i le citi.
De obicei discuţia o începe ea, prezentându-se, descriindu-se, continuând să-l întrebe pe interlocutor unde se află (acasă, la muncă), dacă stă întins pe pat, cum e îmbrăcat, astfel încât să se poata lega de ceva care sa-i permită sa se joace cu imaginaţia. Ionela recunoaste că într-o convorbire erotică aproape totul este fals din partea ei. “Important este ca eu să am fantezie, să mă transform în ceea ce-şi doreşte clientul. Eu mă concentrez, închid ochii şi îmi imaginez scena” explica fata.

 

SexShop.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.