Browse By

SexShop.ro

Mihaela, esti nimfo?

n_0_017_bDin cand in cand, amicii de pe FB pun si intrebari interesante. Chiar astazi, cineva ma intreaba „Esti nimfo?”. Nu m-am prins din prima daca era o insulta sau era o simpla intrebare, asa ca am bagat repede in google nimfo sa vad exact, exact despre ce e vorba. Stiu, toti avem o idee despre ce inseamna nimfo dar omul mi s-a parut serios asa ca am vrut sa inteleg si eu, serios, despre ce e vorba. Asa ca ii multumesc amicului de pe FB pentru ca mi-a dat posibilitatea sa devin un pic mai informata.

Pe scurt, nimfo am gasit ca inseamna vulva, sau labia mica, adica sunt chestiile fix la intrarea in fofoloanca. Deci omul ma intreba daca sunt o pizda? Deci era o insulta pana la urma? Nope. Pentru ca tot acolo am vazut ca de la nimfo vine nimfomanie, care e cu totul alta mancare de peste. Adica sunt cei sau cele care sunt excitati in continuu si simt nevoia de sex non-stop. E o boala, zice google.  Deci omul ma intreba daca sunt bolnava? Poate. Sau daca vreau sa mi-o trag non-stop? Poate si asta.

Ca sa nu las omul nesatisfacut voi raspunde la amandoua: bai, sper ca nu sunt bolnava, adica, eu nu ma simt bolnava (dar asta nu inseamna ca nu as putea fi). Si nu, nu simt nevoia sa mi-o pun non-stop, nu mai mult decat altele sau altii, cred. Sau hai, poate un pic mai mult decat altele dar sigur nu mai mult decat altii. Daca arunci o privire pe restul blogului, mai ales la partea cu experientele din Italia, vei intelege de ce vorbesc atat de mult despe sex. Tu daca esti mecanic auto, vorbesti despre opera lui Sadoveanu sau despre masini? Nu imi place ipocrizia si am fost o rebela de mititica, deci regulile sociale imbecile, prejudecatile si alte rahaturi ma lasa rece. In plus, nu vorbesc doar despre sex, ai vazut si bancurile. Sincer citesc bancuri non-stop, cand am un minut liber caut un banc nou. Imi plac la nebunie (cred ca am o boala legata de astea, mai degraba).

Si uite asa, intr-o linistita zi de sambata, am devenit un milimetru mai cu fitze, ca am invatat chestii noi.

SexShop.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.