Browse By

SexShop.ro

Kamasutra: tipuri de unire sexuala

02Si iata ca aflam din celebra carte (celebra dupa nume, ca nu stiu cati dintre muritori chiar au citit-o) ca unirea sexuala se imparte si se face in functie de organele fiecaruia, de intensitate si de ritm. Deci, barbatii se impart in trei categorii, in functie de dimensiunea penisului: barbatii iepuras, barbatii taur si barbatii cal. Femeile, de asemenea, in functie de dimensiunile si adancimea fofoloancei, se impart in femei caprioara, femei iapa si femei elefant.

Pasiunea poate sa fie slaba, moderata sau plina de foc iar modul in care se desfasoara actul sexual poate fi rapid, moderat sau lent. De exemplu, un barbat poate fi un taur, plin de foc si rapid.

Textul indian zice ca abordarea si initierea jocurilor este o datorie a barbatului, care trebuie sa faca tot ce-i sta in putere pentru a face partenera sa se simta bine, relaxata si sa perceapa puterea dorintei si pasiunii lui. Barbatul nu trebuie sa fie grabit, agresiv sau, mai rau, sa se foloasesca de pacaleli pentru a ajunge la fofoloanca femeii. Deci, practic, barbatul nu ar trebui sa faca nimic din ceea ce fac cei mai multi dintre barbatii de azi…

Sarutul trebuie folosit, zice Kamasutra, pentru excitare, stimulare sexuala, ca un mijloc care iti aduce un avantaj deosebit, inainte de sexul in sine. Partile corpului acceptate, in mod conventional, sunt: fruntea, parul, obrajii, ochii, pieptul, sânii, buzele si interiorul gurii. Kamasutra nu vorbeste despre sex oral!

 

SexShop.ro

2 thoughts on “Kamasutra: tipuri de unire sexuala”

  1. Pingback: Kamasutra: despre sarut - Fata dulce mult aduce!
  2. Trackback: Kamasutra: despre sarut - Fata dulce mult aduce!
  3. Pingback: Kamasutra: te pui dupa cat de mare o ai - Fata dulce mult aduce!
  4. Trackback: Kamasutra: te pui dupa cat de mare o ai - Fata dulce mult aduce!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.