Browse By

SexShop.ro

Kamasutra: interzis sexul cu femei superioare!

13Kamasutra e o carte plina de reguli si indicatii care par a fi legi, si nu doar sugestii. De la inceput e foarte clar: barbatul e un fel de sef suprem si doar el conteaza. Noi, femeile, suntem un pic mai bune decat animalele din curte. O fi pentru ca e scrisa de barbati?

Dincolo de asta, femeile se impart in trei categorii: femeile casei, femei maritate a doua oara si femei publice. Ar mai fi o a patra categorie dar e complicat de explicat si, dupa mine, e facuta doar pentru ca niste familii bogate au avut niste odrasle de doi bani sau pentru ca uneori se atingeau interese foarte serioase, prin sex. Treaba e ca barbatul poate practica Kama, disciplinele si bucuriile sexuale, doar cu virgine din propria casta (adica de nivelul lui, din categoria lui sociala). Este interzis complet sexul cu femei superioare, adica de nivel social superior, sau cu femei, atentie mare!, de care s-au bucurat altii inainte, chiar daca sunt de acelasi nivel cu el! Sexul cu femei de conditie inferioara, cu femei care au fost alungate din propriile caste, cu femei maritate a doua oara sau cu femei publice nu e nici interzis dar nici chiar incurajat.

Tot in capitolul asta (5) zice ca barbatul poate incalca regulile de mai sus in niste conditii clare: daca vrea sa o cucereasca pe femeia prietenului dusmanului ca sa il faca pe ala sa treaca de partea lui; daca i-o trage asa de bine femeii dusmanului lui asa incat ea sa il vrajeasca pe ala sa nu il mai omoare pe asta, daca prin faptul ca si-o face prietena poate distruge dusmanul sau daca si-o trage cu femeia, o face sa vina de partea lui, dupa care ii omoara barbatul si ii ia toate bogatiile. Pfiuu… ca in filmele indiene si ca in manele!

Ce sa inteleaga o biata fata ca mine din treburile astea: 1. noroc ca m-am nascut intr-o lume civilizata si la multa vreme dupa ce a fost scrisa cartea asta, ca altfel era jale de curuletul meu. 2. barbatul e miezul, cel putin era, iar femeia e doar o chestie pe langa el. 3. Kamasutra e mult mai interesanta cand vorbeste despre sex, nu despre reguli sociale si barbati nemuritori sau cu puteri nemasurate.

SexShop.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.