Browse By

SexShop.ro

Kamasutra: despre sarut

04Sarutul este o chestie foarte importanta, zice Kamasutra, si nu exista reguli clare cand se poate practica. Nu se stie foarte exact daca e bine sa ne sarutam intre imbratisare si harjoneala cu unghiile si degetele, dar e clar ca trebuie facut inainte de „unirea” sexuala, adica de penetrare. Pentru ca in timpul „lovirii corpurilor” si a loviturilor organelor e loc de gemete si diverse sunete, in general.

Inainte de sarut, cartea pomeneste ceva despre imbratisare, dar e destul de vag si banal, zice ca e de patru feluri: atinsul, frecatul, piscatul si presatul. De exemplu, „cand un barbat, indiferent de pretext, se pune in fata sau alaturi de o femeie si ii atinge acesteia corpul cu al sau, se numeste imbratisare prin atingere”. Ma rog, chestii subtile.

Revenind la sarut, Kamasutra zice ca la prima intalnire sarutul si imbratisarile trebuie facute moderat, nu ar trebui sa se insiste asupra lor pentru multa vreme, si ar trebui facute cand una, cand alta. Adica se evita cumva supraexcitarea din prima, ca sa nu se riste o prestatie jenanta. Sau, dupa cum zice cartea, sa se conserve energia pentru sex. Oricum, cu ocaziile urmatoare totul poate fi facut oricum si in orice ordine, moderarea nu mai este necesara, poti sa te saruti cat timp vrei, sa te mangai si sa te imbratisezi pana iti pierzi simturile (de placere, evident). „Pentru binele si cu scopul de a face dragoste cat mai placut, toate se pot face in acelasi timp”. Apoi, dupa cum spuneam si aici, zonele sarutabile sunt fruntea, obrajii, gatul, sanii, dar nu si organele sexuale.

Unele chestii par ciudate, dar daca stam si ne gandim un pic, au sensul lor. Atat ordinea cat si intensitatea… voi medita data viitoare cand mi-o pun, din placere. Distractie placuta, sau cum ar zice Kamasutra, „placerea trebuie atinsa dupa regulile unui futai cu cap”!

SexShop.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.