Browse By

SexShop.ro

Kamasutra: te pui dupa cat de mare o ai

07In capitolul 7 din a doua parte a cartii, se prezinta pe scurt cum trebuie sa se aseze femeia, in functie de dimensiunea fofoloancei. Femeia caprioara (vezi aici in cate tipuri de femei ne imparte cartea), daca este penetrata „de sus” trebuie sa se aseze in asa fel incat sa fie cat mai deschisa. Daca penetrarea vine „de jos”, femeia elefant trebuie sa se aseze astfel incat fofoloanca ei sa fie cat mai inchisa. Intr-o penetrare „egala”, oricare tip de femeie poate sta cat mai natural posibil.

Chestia cu penetrarea „de sus”, „de jos” sau „egala” se refera atat la pozitia in care sta barbatul cat si la dimensiunea organului. Intr-o penetrare „de jos”, zice cartea, femeia ar trebui sa foloseasca „medicatii” (creme si afrodisiace) ca sa obtina cat mai rapid satisfactie. Cu alte cuvinte, sa nu se bazeze pe partener, prea mult.

Pentru femeia caprioara sunt indicate urmatoarele tipuri de pozitionare:
– pozitia foarte deschisa;
– pozitia „cascatului” (care mi se pare destul de deschisa, oricum);
– pozitia sotiei lui Indra; am cautat pe net sa vad ce inseamna asta si povestea e tare lunga, complicata, cu zei, blesteme si alte chestii legendare. pe scurt, pozitia e cu picioarele foarte deschise iar unul dintre ele e mai ridicat decat celalalt, asemanatoare desenului de mai jos:

14

 

Despre pozitiile pentru celelalte tipuri de femei, cartea nu ne explica altceva. Ne spune doar ca trebuie adaptate, din nou, in functie de dimensiunea dumneaei.

SexShop.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.