Browse By

SexShop.ro

Orgasmul feminin: indicatii pretioase!

orgasm_femeie_02Orgasmul nostru, al femeilor, este supra-apreciat… de catre barbati. Adica domnu’ nu se simte mascul daca partenera lui nu are orgasm. Si invers, se simte super mascul atunci cand ea se orgasmeaza, adica are sau ii lasa impresia ca are orgasm. Hai sa stabilim niste chestii foarte concrete, ca sa facem ceva mai multa lumina despre orgasmul feminin:

1. Nu toate femeile au orgasm, fizic adica. Trei femei din zece nu au niciodata orgasm. Never! La fel cu doar trei femei din zece au orgasm in urma actului sexual in sine. Restul de 4 femei ajung la orgasm, dar stimulate manual sau oral.

2. Spre deosebire de barbati (cred), orgasmul nu e o chestiune de excitare si frecare. Adica e, dar nu e doar o chestie mecanica. Orgasmul la femei e in cea mai mare masura o chestie psihologica.

3. Nu exista o reteta, care sa functioneze 100 la 100, pentru a aduce o femeie la orgasm. Solutia este sa intelegeti ce ii place partenerei si ce o orgasmeaza pe ea, nu pe femei in general.

4. Penetrarea in sine nu e sursa principala de orgasm. Adica, e placuta, poate fi foarte excitanta si foarte cool, dar nu e sursa principala. Clitorisul e responsabil de cele mai multe orgasme, pentru ca e la exterior si e mereu atins, frecat, presat, chinuit in toate felurile.

Deci, pe scurt: sexul e o activitate foarte, foarte personala. Nu doar intima, in sensul de a sta dezbracata impreuna cu alta persona. Vrei ca partenera ta sa aiba orgasm, trebuie sa o cunosti in detaliu si in profunzime. Altfel s-ar putea sa fii doar norocos… o vreme. Citeste mai multe despre orgasmul partenerei tale aici.

SexShop.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.