Browse By

SexShop.ro

Kamasutra: tipuri de „lovire” si gemete

08Am ajuns la capitolul 6, din partea a doua: despre tipurile de „lovire” (in sensul de spanking) si sunetele sau gemetele pe care trebuie sa le scoatem.

Dar inainte de asta, raspund aici unui cititor care ma intreaba daca in carte se explica undeva „cum sa aduci o femeie sa se excite doar prin a vb cu ea”. Dragul meu, din cate am citit eu pana aici, in carte nu exista o solutie la asta. Daca voi gasi in capitolele urmatoare, iti dau de stire. Intre timp, iti pot oferi eu o solutie: la capitolul „facut din vorbe”, femeile se excita foarte tare cand le pui in fata doua chestii: inteligenta si simtul umorului. La capitolul „material”, stie toata lumea, ne excita banii si puterea. Fetele se mai excita si daca esti baiat frumos sau hormoneala e mare. Femeile, in conditiile spuse.

Revenind la Kamasutra, despre sex cartea zice ca „actul sexual poate fi comparat cu o disputa, o ciocnire a sentimentelor de dragoste si a tendintei noastre umane de a lupta. Locul unde se despafasoara lupta pasiunii este corpul”. Iar la corp, principalele zone sunt: umerii, capul, spatiul dintre țâțe, spatele, mijlocul corpului (zona buricului), soldurile.

Tipurile de „lovire” sunt: cu dosul palmei, cu degetele usor incordate, cu pumnul, cu palma deschisa.

Sunetele scoase trebuie sa fie senzuale, intre gemetele de durere si cele de placere. Femeia nu trebuie sa tipe, ci sa geama, ca sa excite cat mai mult barbatul.

Evident, asta e partea din Kamasutra din care au invatat sado-masochistii despre sex.

SexShop.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.