Browse By

SexShop.ro

Ejacularea la femei

orgasm_femeie_05Multi barbati nu cunosc in detaliu, sau cunosc doar strictul necesar despre cum e facuta si cum functioneaza femeia. Nici vorba sa stie ceva despre ejacularea la femei. Daca la voi totul e clar (penis, testicole, ejaculare) la noi treburile sunt mai delicate si mai complicate. Atat de complicate ca nici macar doctorii nu stiu foarte precis ce si cum. O problema de cand lumea este daca punctul G exista sau nu. Unii spun ca da si il pun pe harta la vreo 5 centimentri de intrarea in vagin. Altii spun ca nu exista deloc, e o inventie feminina, ca durerea de cap.

O alta problema la fel de dificila de rezolvat este daca femeile ejaculeaza sau nu. Deci, doctorii au decis ca da, ejaculam si noi, pentru ca de aia avem clitoris. Bun, nu chiar toate, cam 4 din 10, dar tot e ceva. Cantitatea de fluid pe care o ejaculeaza o femeie poate de fi de cateva picaturi sau de cateva linguri bune (zic linguri ca sa ne intelegem, sa nu zic ca doctorii 45 de mililitri). Lichidul cica ar avea cam aceeasi compozitie chimica precum lichidul din prostata barbatilor. Este fierbinte, lipicios si mai ales opac. Adica, ceea ce vedeti voi prin pornaciuni, cel mai sigur e fake, pipi, ca in realitate arata mai degraba ca sperma decat ca apa limpede de izvor. Adica, pe scurt, arata aproape la fel cu lichidul pe care voi il ejaculati la inceputul orgasmului.

Ejacularea se produce, in general, in timpul sexului. Dar ca si la barbati, un oral si niste mangaieri pot avea acelasi rezultat.

PS: o femeie poate avea orgasme multiple sau in serie. stii care e diferenta?

SexShop.ro

2 thoughts on “Ejacularea la femei”

  1. Pingback: Mituri despre orgasmul feminin - Fata dulce mult aduce!
  2. Trackback: Mituri despre orgasmul feminin - Fata dulce mult aduce!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.