Browse By

SexShop.ro

Kamasutra: sexul oral si sapuneala!

10In sfarsit aflam ceva si despre sexul oral din marea carte Kamasutra. Incepusem sa cred ca placerile limbistice nu erau printre obisnuintele sexuale ale indienilor. Totusi, sunt de spus si niste trebusoare mai neobisnuite…

Mai intai de toate, sexul oral pare a fi o chestie facuta doar de eunuci! Adica de barbati castrati. Pentru ca „exista doua tipuri de eunuci, cei care se dau drept femei si cei care se dau drept barbati. Cei care se dau drept femei se imbraca la fel ca ele, imita modul lor de a vorbi, gesturile, tandretea, timiditatea, simplitatea, delicatetea si roseala in obraji”. Astia s-ar numi transsexuali, in ziua de azi, doar ca atunci erau castrati un pic obligatoriu. Deci, barbatilor li se face sex oral de catre eunucii care se dau femei. Mai mult, barbatii se comporta cu gura eunucilor ca si cum ar face-o cu fofoloanca unei femei. „Acesti eunuci isi gasesc placerea lor imaginara in acest tip de sex si duc vieti de curtezane”.

Eunucii care se considera barbati, desi li s-a taiat barbatia si testicolele, trebuie sa isi infraneze dorintele si daca totusi vor sa faca ceva (adica sa se manifeste cumva sexual) vor duce o viata de sapunari (persoanele care te imbaiaza, te sapunesc si te spala). Sub pretextul sapunelii, eunucul atinge barbatul in partile intime, ii freaca membrul, testicolele, pana cand acesta intra in erectie. Cand intra in erectie, daca barbatul ii comanda sa continuie eunucul mai intai se va impotrivi, dar va ceda dupa multe insistente si il va masturba pana la extaz. Daca barbatul nu ii cere sa continuie, eunucul nu va insista, iar masculul timid si-o va freca singur, in intimidate confortabila a unui veceu.

In concluzie, Kamasutra ne cam scapa pe noi, femeile, de sexul oral facut barbatilor si il paseaza eunucilor. Sincera sa fiu, mi se pare ciudat ca pe vremurile alea, mai ales a femeile nu aveau aproape niciun drept, barbatul sa nu ii ceara partenerei cate un sex oral, de trei ori pe zi.

 

SexShop.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.