Browse By

SexShop.ro

Chestii serioase: despre responsabilitati

bis_08_a_bIn ultimele luni au fost cativa care s-au plans ca postarile mele pe Facebook sunt prea vulgare sau „niste tampenii”, cum au spus ei. Nu vreau sa ii contrazic, pentru ca fiecare are gusturile lui. Dar cand imi trimiti o cerere de amicitie (pentru ca eu nu mai trimit de multa vreme cereri, decat in conditii foarte speciale) banuiesc ca te uiti si la profilul meu, adica vezi cam ce postez. Si daca vezi, atunci de ce esti suparat dupa? Unii dintre ei m-au si denuntat la Facebook, mi-au blocat contul, a trebuit sa trimit documente si dovezi ca sunt chiar eu, am pierdut o gramadad de timp. De ce? Pentru ca nu-ti place ce postez? Mergi prietenul meu drag pe ce pagini vrei tu, nu te-am obligat sa vii aici. Cei care sunt aici, participa, comenteaza, fac misto, spun porcarii sau sunt simpatici, o fac pentru ca asa doresc ei, nu-i tine sau obliga nimeni.

Unul imi spune, chiar azi: „ce aveti in cap de postati tampenii de genu? ganditi-va ca mai sunt si copii care se uita. mai sunt si copii care intra pe adresele parintilor, dar….ce sa ceri unei persoane ca tine”. El era pe Facebook sub numele de Mos Craciun, deci, ca sa fim clari de la inceput, omul vrea sa nu stie nimeni cine e si ce face el pe FB. El are dreptul sa fie troll, noi trebuie sa ne dam nume, prenume, telefon si acte adevarate, daca unul ca el, de exemplu, ne denunta la FB. Dar dincolo de asta, sunt mai vinovata eu ca spun de la inceput, mare, in capul paginii, ca aici nu au ce cauta minorii, sau el ca isi lasa odraslele nesupravegheate pe internet? FB este un mediu foarte toxic pentru copii, de fapt daca ai sub 16 ani nici nu cred ca te poti inscrie. Dar Mos Craciun, plin de povete pentru altii, nu-si da seama cat de mult rau ii face copilului prin doua chestii simple: 1. e inscris sub nume fals pe FB, deci fuge de responsabilitate si 2. ii da voie copilului sa vada sex, violenta, capete taiate, oameni care se arunca de pe blocuri, oameni care conduc ca nebunii, limbaj porcos, certuri imbecile fara motiv, rautati sau glume proaste. Pentru ca, indiferent cat ai fi tu de Mos Craciun, nu vei putea opri pe toata lumea sa spuna sau sa faca ce ii trece prin cap.

Deci, daca eu imi asum responsabilitatea a ceea ce pun pe internet, parintii care-si lasa copiii sa zburde liberi printre oribilitatile lumii adulte, isi asuma responsabilitatea?

SexShop.ro

One thought on “Chestii serioase: despre responsabilitati”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.