Browse By

SexShop.ro

Italiencele prefera cutitul

femeie_cutit02Zilele trecute, in timp mergeam cu masina am auzit la radio o stire interesanta: o femeie de 68 de ani a incercat sa jefuiasca un chiosc de ziare, cu cutitul.

Batrana si-a pus pe cap un ciorap, cum a vazut ea prin filme, a luat un cutit si s-a napustit in chioscul de ziare urland „da-mi toti banii pe care ii ai!” Va imaginati scena? Eu am ras cinci minute de mi-au dat lacrimile. Doar ca in chiosc era si fiul patronului, un tanar, care a dezarmat-o destul de simplu si a pus-o pe fuga. Problema batranei este ca locuia intr-un satuc de 700 de suflete, unde toti se cunosc intre ei. A doua problema e ca nu s-a obosit sa jefuiasca ceva pe la marginea satului, a atacat chioscul peste drum de casa ei. Carabinierii au prins-o cam in juma’ de ora dupa ce s-a plans proprietarul chioscului.

Treaba m-a facut curioasa si am bagat in google sa vad daca si alte italience mai fac treburi din astea. Surpriza! Da, din septembrie 2014 pana azi au mai fost cel putin trei cazuri de femei inarmate cu un cutit, italience, care au vrut sa jefuiasca magazine sau oameni pe strada! Eu vin dintr-un oras mititel dar am auzit foarte, foarte rar de barbati care sa jefuiasca, in strada sau in magazine pe cineva, amenintand cu un cutit. Ca se taie intre ei cu cutitele, e alta poveste, asa sunt ei. Dar de femei care sa isi puna masca, cagula sau ciorapul pe fata si sa intre in magazin cu cutitul in mana, in Romania nu am auzit.

Deci, pe langa faptul ca-s urate ca limba rusa, italiencele au si apucaturi din astea, de borfasi, de cutitari. Acum intelegeti de ce nu se mai insoara nimeni cu ele si de ce in Italia fac copii doar imigrantii? Ca’s rele a’dracului!

SexShop.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.