Browse By

SexShop.ro

Kamasutra: Gradele de pasiune ale barbatului

12Asa cum probabil v-ati dat seama pana acum, Kamasutra e o carte pentru barbati, dar catre trebuie citita si de femei. Sar peste capitolul care vorbeste despre cum sa „iti achizitionezi” o sotie si peste cel cu „informatii despre sotie”. Va mai povestesc din ele cu alte ocazii, acum mi s-a parut mai interesant cum imparte marea carte gradele de implicare ale barbatului intr-o relatie. Deci, treaba porneste de la faptul ca unui barbat i se aprind calcaiele dupa o femeie sau fata. Nu conteaza daca e maritata sau nu, dar cartea sugereaza sa cantariti bine riscurile, baieti. „Un barbat poate aborda sotia altuia, cu scopul salvarii propriei vieti, cand isi da seama ca dragostea lui sare de la un grad de intensitate la altul” zice cartea. Iata si gradele de intensitate:

1. Dragoste din priviri
2. Legatura mentala (adica iti sta mintea la ea)
3. Meditatie continua (te gandesti non-stop la ea, iti ocupa toate gandurile)
4. Distrugerea somnului (deci s-a terminat cu linistea ta si cu somnul noaptea, gandul la ea a devenit pur si simplu obsesie)
5. Sleire de puteri (nu mai ai chef de nimic, nu te mai hranesti cum trebuie, nu mai faci aproape nimic)
6. Renuntarea la obiectele sau activitatile care odata iti provocau placere
7. Disparitia rusinii (stii chestiile alea penibile pe care le fac indragostitii? cand urla pe sub balcoane, se lasa umiliti si nu le pasa de nimic altceva? despre asta e vorba)
8. Nebunia
9. Lesinurile
10. Moartea.

Kamasutra zice, ca regula generala, ca orice femeie se va indragosti de un barbat frumos si orice barbat va cadea prada iubirii cand va vedea o femeie frumoasa, dar de cele mai multe ori ei nu fac alti pasi in implinirea dorintei. De asemenea, cartea mai zice ca o femeie careia i se fac avansuri le va respinge initial dar va ceda pana la urma daca ii place barbatul. La barbati treaba nu sta la fel, ei nu cedeaza ispitelor pentru ca au standarde morale mai ridicate. Mai mult, „cand o femeie e deja cucerita, barbatul isi va pierde treptat interesul fata de ea”.

Cartea asta sigur nu a auzit de emanciparea femeilor!

 

SexShop.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.