Browse By

SexShop.ro

Minutele unui client

o_35_bViata mea e simpla: se imparte intre munca, serialele americane luate de pe net (mi-a placut la nebunie Dexter), blog si ceva shopping la Milano. Cand nu fac niciuna din astea, meditez la nemurirea sufletului si la mizeria esentei umane, langa un pahar de Chianti sau Barolo. M-am cam chinuit sa scot ultima fraza, dar sper ca mi-a iesit. Cu alte cuvinte, ma gandesc la diverse prostioare, numar frunzele din copacul din curte, ma vopsesc blonda platinata sau cronometrez cat ii ia unui client sa se decida sa intre in pe poarta.

Comportamentul unui client e, de obicei, cam acelasi: parcheaza peste drum, unde e loc, vine inspre poarta cu telefonul la ureche si privirea in pamant, ca si cum ar fi foarte preocupat de ceva, se opreste in fata portii ca si cum n-ar trebui sa fie acolo, priveste in stanga si in dreapta, scoate cardul clubului si apoi intra cu viteza. Din momentul in care intra pe poarta si pana in momentul in care iese, media este de 17 minute. Cronometrat, si verificat pe bune. In cateva zile mi-am pus in minte sa fac niste calcule, cam cat de eficienta este munca mea, si mi-am notat toate intrarile si iesirile, cu ore si minute. Nu am luat in calcul clientii „speciali” care au cu totul alte conditii si situatie.

Deci, daca erati curiosi, de la intrat pe poarta, salutat, schimbat doua politeturi, dezbracat, futut, igienizat, imbracat, salutat si multumit, iesit pe poarta, toata treaba dureaza 17 minute. Eu nu am grabit niciodata pe nimeni, nu e nevoie. Barbatii sunt niste fiinte foarte grabite si pline de chestii importante de rezolvat!

SexShop.ro

One thought on “Minutele unui client”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.