Browse By

SexShop.ro

Pilula – ziua 1: despre cat te merita

femeie_diavol_resizeE plin internetul de citate, unele imbecile, altele dragute, foarte putine interesante. Am hotarat sa fac si eu o colectie, dar comentata, de mine, dupa cat ma duce capul. Initial vroiam sa-i zic „pilula de a doua zi” dar e prea lung. Incep cu o blonda celebra, care sunt convinsa ca nu a zis ea treaba asta dar daca asa e citata, sa o credem:

„Sunt egoista, fara rabdare si destul de nesigura. Fac greseli, imi ies din fire iar uneori sunt incontrolabila. Dar daca nu ma poti suporta in momentele mele cele mai grele, poti fi al dracului de sigur ca nu ma meriti in momentele mele cele mai bune” zice Marlyn Monroe.

Adica, baiatu’, asta femeie hotarata, nu proaste ca noi. Un exemplu pe care unele l-ar urma. O doare fix in fund de restul lumii, ii place ca e o scorpie fara pic de mila fata de ceilalti, se si lauda cu asta, si e plina de capricii. Punem pariu ca aproape toti si toate care citesc porcaria asta au impresia, la inceput, ca e o chestie extraordinar de adevarata si valabila? Ei bine, nu! E o mizerie, debitata de o imbecila anti-sociala.

SexShop.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.