Browse By

SexShop.ro

Kamasutra: Tehnici de penetrare

tominagi

Pozitia se numeste Tominagi si este foarte buna pentru controlul penetrarii (profunzime, viteza, forta)

Kamasutra, cartea originala, vorbeste despre penetrare, dar cumva fara multe explicatii. In realitate, cei care au studiat cu atentie si calm treaba au fost chinezii, cu mii de ani in urma. Cred ca e destul de clar pentru toata lumea ca sexul, indiferent daca se cheama din dragoste sau sportiv, nu e in niciun caz o chestie de bagat si scos penisul pana amandoi partenerii sunt multumiti. De aia penetrarea, dupa Kamasutra, e mai mult un dans decat o actiune mecanica si monotona. 

Pe scurt: barbatul ar trebui sa combine penetrarea adanca si cea superficiala, si sa controleze mereu viteza si forta cu care o face, in functie de momentul partidei si mai ales in functie de cum se simte partenera. Cartea zice ca se incepe cu noua penetrari profunde si puternice, plus una lenta si mai putin adanca. Rostul asteia, din urma, e sa atinga punctul G. Rostul celor mai adanci este sa stimuleze mai bine clitorisul. Pe masura ce treaba se incalzeste, faci doar opt penetrari mai profunde si doua mai la suprafata. Si tot asa, pana atingi un ritm si echilibru bun pentru partenera.

Din experienta stiu ca foarte putini dintre voi, la inceput, vor reusi sa controleze ritmul, puterea sa profunzimea. De cele mai multe ori se controleaza primele 30 de secunde, apoi gata, se termina partea tehnica. Dar, daca aveti vointa, cu rabdarea voastra si a partenerei, treburile se invata. Spor si distractie placuta!

SexShop.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.