Browse By

SexShop.ro

Pilula ziua 7 – De ce NU esti speciala asa cum esti

nud_gri_01„Tu esti un om special asa cum esti. Ai grija de tine si sa nu te schimbi niciodata!” zice o poza cu o fetita dragalasa sub care scrie „iubirea invinge tot”. Ehhh… ce minunat, ce vise, cata pace in suflet citind aceste frumoase ganduri.

Frumoase ganduri, dar complet idioate, care vor tine in mizerie pe cei care vor casca gura la ele. Poate ca esti tu speciala asa cum esti, dar problema e ca traiesti intr-o lume in care mai exista inca 6 miliarde de alte persoane speciale, ca tine. Si ca mine. Si ca altii care te inconjoara. Ne place sa ne simtim speciale, am vrea sa credem despre noi ca suntem unice, unici, ca nimeni nu mai e la fel. Normal, fiecare persoana e unica, in sensul ca nu exista alta fizic la fel. Dar, in viata reala, nu amprentele de la degete sau bolile ne fac unici. Suntem unici daca ne deosebim de restul oamenilor, daca facem lucrurile mult mai bine decat altii, daca reusim sa facem „ceva”. Pe scurt, esti o persoana unica, daca ai rezultate unice.

Daca duci o viata banala, fara sare si piper, fara sa faci nimic deosebit dar crezi ca esti unica, vei trai intr-o frustrare si nemultumire continua. Nu vei intelege de ce lumea e rea si nu iti recunoaste valoarea, pentru ca tu esti unica! In mintea ta. In realitate esti la fel cu restul, nu ai mai multa valoare decat restul si lumea nu e rea, pur si simplu o doare la basca de „unicitatea” ta. Adica este indiferenta, pentru ca, serios vorbind, nu esti cu nimic unica.

„Ai grija sa nu te schimbi niciodata” este un indemn pe cat de prostesc pe atat de periculos. Stii vorba cu „cat traiesti, inveti”? Aia e chestia, ca trebuie sa inveti mereu de la viata, ca trebuie sa devii tot mai buna, in fiecare zi, ca trebuie sa te schimbi mereu, in bine. Daca trece o zi, o  saptamana, o luna, in care tu n-ai priceput nimic in plus, n-ai aflat nimic care sa te ajute sa devii mai buna, ai trait o zi, o saptamana, o luna, degeaba. Si nu, schimbatul culorii la par sau la oja nu e o chestie noua! De aia traim intr-o lume condusa de barbati, pentru ca pe ei ii intereseaza alte lucruri, din care invata chestii noi, mereu.

PS: iubirea invinge tot cand hormoneala e mare. cand trece, daca ai noroc, iubirea se transforma in prietenie. Daca ai ghinion, in chestii nasoale si dureroase. Si iubirea sigur trece, la unii mai repede, la altii mai incet, dar trece.

SexShop.ro

One thought on “Pilula ziua 7 – De ce NU esti speciala asa cum esti”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.