Browse By

SexShop.ro

Pilula ziua 8 – Oamenii buni sufera cel mai des

femeie_trista„Oamenii buni sufera cel mai des. Pentru ca ei nu stiu sa fie indiferenti!” zice filosoful „Boss de Boss” de pe minunatul Facebook. In primul rand, cine se ia dupa ce spune „Boss de Boss” ar trebui sa fie lasata in pace, pentru ca nu e vina ei. Natura a fost rea cu ea si doar atata minte i-a dat. Tristetea mare ma apuca atunci cand vad stupizenia asta la statusul unor persoane despre care credeam ca au cat de cat cap.

Adica poetul vrea sa spuna ca daca esti o persoana buna esti mereu sensibila la nevoile altora. Si, mai mult, aia care au nevoie, griji sau dureri care te ating la coarda sensibila, sunt niste smecherasi, parsivei, care se prefac doar ca au probleme, tu ii ajuti si ti-o tragi cu ei din mila, iar ei rand de tine dupa? Sau cum vine treaba?

Bai nenea filosof de Facebook, tu cam confunzi oamenii buni cu oamenii prosti. E drept ca viata ne invata ca daca esti prea bun esti luat de prost, dar asta mai tine si de fiecare in parte. Adica, tu ai o problema? Bine, te ajut sa iesi din ea sau te ajut cat pot. O fac pentru ca asa hotarasc eu, si imi asum raspunderea. Devin proasta daca ma astept la mai mult decat e clar ca va fi plata. Daca ajutorul e gratuit si voluntar, facut din inima, nu ma astept la nimic. Daca e un ajutor care are un pret, ma astept la pretul ala. Nu la mai mult, dupa obiceiurile romanesti. Daca ajuti si te prefaci ca nu vrei nimic, cu toate ca te astepti la ceva, atunci da, esti proasta si vei suferi. Din vina ta, pentru ca esti prefacuta si ipocrita.

Deci, zicatoarea ar trebui sa se schimbe cam asa „Oamenii prosti sufera cel mai des. Pentru ca nu-si vad de treaba lor.”

PS: cea mai tare chestie pe care am invatat-o in Italia e legata de modul in care primesti restul cand cumperi ceva, orice: ti se da inapoi pana la ultimul cent. Totul. E o chestie de respect. In Romania respectul inca mai valoreaza o bomboana sau o gumita.

SexShop.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.