Browse By

SexShop.ro

Pilula ziua 11 – „Ti-am dat viata, ba!”

tatuaj_respectAzi nu sunt intr-o dispozitie chiar fericita si relaxata, deci poate ca voi fi mai acida ca de obicei. Scuze, si hai sa vedem peste ce chestii intelepte mai dam pe Facebook. „Respecta femeia! Pentru simplul fapt ca viata pe care o ai si te crezi atat de puternic, ti-a daruit-o o femeie!” zice maestrul nostru spiritual, Facebook, prin gura miilor de credinciosi si followers! Ca respectul tre sa fie o parte importanta a vietii noastre, e clar. Ca te-a nascut maica’ta, la fel, e greu de contrazis. Dar ca datorita faptului ca te-a nascut maica’ta tu ar trebui sa multumesti tuturor femeilor, in general, e o chestie mai discutabila. Chiar si pentru ca exista o gramada de femei complet cretine, afurisite, care nu merita niciun fel de respect (normal, si barbati de felul asta sunt tot cam la fel de multi).

E ca si cum eu ar trebui sa multumesc tuturor barbatilor, in general, pentru ca tata si-a tras-o cu mama si asa am venit eu pe lume… Ca e nevoie si de barbati, pentru a ramane insarcinata. Chestia asta cu „ti-am dat viata, ba, respecta-ma” mi se pare un fel de santaj de doi lei. Respectul ar trebui sa vina din ce faci nu dintr-o chestie de care esti oarecum responsabila si e meritul tau, tot oarecum. Adica, e adevarat, femeia te naste (dupa ce un barbat participa obligatoriu la proces) dar daca e sa discutam despre motive si cat de animale suntem, scriem aici de ne plictisim.

Pe scurt, la fel ca si celebra zicala barbateasca a imbecililor-betivi-masculi „eu te-am facut, eu te omor” si chestia cu „femeia ti-a dat viata, respect-o” e la fel de stupida. Valoarea si respectul le castigi, le construiesti in timp, nu le impui, ca asa vrea muschiul sau mintea ta creata.  Respectul e o chestie complicata, parintii denaturati si care se poarta aiurea cu proprii copii sunt o chestie complicata, nimic nu e asa simplu cum zice Facebook. Poate ca doar pe Facebook, unde nimeni nu e responsabil de nimic.

SexShop.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.