Browse By

SexShop.ro

Foto-indiscretii periculoase

Totu-i bine si frumos cand relatia merge ca „unsa”. Dragostea-i mare, se accepta multe, se fac si multe traznai, in intimitate totul e parfum, orgasme si relaxare. Asa de mare relaxare si atat de multa iubire ca unii se apuca sa faca poze si filmulete pe care copiii, parintii si alte persoane apropiate sigur n-ar vrea sa le vada.pic (18) Si ce te faci cand relatia nu mai merge deloc iar unul dintre iubiti pune pozele momentelor pornografice pe internet? Si se mai si lauda cu minunata intimitate, le arata tuturor? Noi, care n-avem nicio treaba cu ei, ne distram, radem sau ii invidiem, ne uitam de cateva ori la poze si ii uitam. Dar prietenii lor ce zic oare?

Sfatul meu este sa aveti grija unde puneti telefonul sau aparatul foto cu care v-ati distrat. Iar la despartire sa il spargeti. Sau sa-l furati 😀

PS: dar daca oamenii nu s-au despartit, sunt bine-merci si asta e modul lor de a se orgasma, stiind ca ii vede lumea cum si-o trag? Daca mai e vreun cuplu dornic sa fie vazut de noi, restul, sa-mi trimita pozele ca le public (chiar si cu capul acoperit, ca suntem intelegatori)

PPS: daca cineva doreste sa apeleze la serviciile tipului, din poze reiese ca ar fi din Satu Mare si ca vorbeste ungureste.

« de 4 »
SexShop.ro

2 thoughts on “Foto-indiscretii periculoase”

  1. Pingback: Indiscretii foto: vacante cu țâțele goale | Jurnalul M
  2. Trackback: Indiscretii foto: vacante cu țâțele goale | Jurnalul M

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.