Browse By

SexShop.ro

Cand prea mult sex strica

Cei mai multi oameni, fete si baieti, probabil isi doresc cat mai mult sex. Normal, e o treaba foarte foarte placuta, relaxanta, distractiva. O parte dintre fete, in mintea lor, si-ar trage-o non-stop, zi dupa zi, fara pauze, cu unul sau cu mai multi baieti. O parte dintre baieti, imi imaginez, ar face la fel, sex non-stop. hot-girls-sexy-girls-100

Problema e ca nu prea e bine. Adica e foarte bine la inceput, dar dupa al cincilea, al saselea raport sexual in aceeasi zi, treaba incepe sa fie din ce in ce mai putin placuta. Nu te mai umezesti, nu te mai exciti, muschii incep sa doara, pielea frecata pe piele se irita. La orgasm te gandesti tot mai putin. Cand ajungi pe la 8, 9 partide de sex in aceeasi zi, deja nu mai e distractiv deloc. Pentru ca o zi normala de munca are 8-9 ore, corect?

Acum imaginati-va 6 zile pe saptamana, ca cele de mai sus, trei saptamani pe luna. Fara oprire. Apoi urmeaza o alta luna, si inca una dupa. Sex non-stop, corect? Stiti ce se intampla dupa vreo 3-4 luni? Simplu: nu mai simti aproape nimic. Aproape toti nervii vaginului refuza sa mai functioneze. Ti-e greu sa te exciti chiar daca ai vrea, chiar daca o faci pentru tine, cand te joci sau te mangai singura.

Fa un test simplu: masturbeaza-te de sase (6) ori intr-o singura zi.

SexShop.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.