Browse By

SexShop.ro

Pe scurt si pe graba

Povestiri de la cititori

Mainile lui reci si aspre o mangaiau pe coapsa alba si fina. Un fior a facut-o sa tremure cand el a strans brutal mana pe bucata alba de carne.
A sarutat-o delicat pe buze si a privit-o in ochi, nimic nu il putea opri in acest moment.seductie S-a asezat peste ea facand-o sa se simta mica si neajutorata, cu o mana ii mangaia delicat zona triunghiulara iar cu cealalta se juca in parul ei, facand-o sa tremure de placere. A patruns-o lasciv, cu mare grija, facand-o sa savureze fiecare secunda a actului animalic. Simtea cum ii svacneste membrul in interiorul stramt al vaginului. Caldura corpul ei era ca un dus fierbinte dupa o zi racaroasa. Miscarile au devenit mai agitate si sunete soptite dadeau ritmul penetrarilor. A sarutat-o pe buze si a muscat-o incet, ea a scancit si l-a apucat cu mana de gat, l-a strans cu forta inocenta a unei adolescente, iar apoi l-a sarutat focos si l-a rostogolit, sarind pe el. El a apucat-o de talie si-a curbat bazinul infingandu-se cat mai adanc in ea. L-a simtit pana in cel mai adanc punct, pana la durere. A tipat de placere in timp ce el o strangea in brate si tremura din cauza eliberarii carnale. Ea a simtit lichidul fierbinte cum o inunda iar spasmele madularului i-au grabit orgasmul.

A imbratisat-o si a sarutat-o pe sanul drept. Ea il mangaia incet cu degetele delicate si se juca in parul lui negru si aspru. O bataie in usa a rupt vraja momentului iar vocea colegei de camera i-a reamintit ca la ora 11 dimineata, in mod normal, ar fi trebui sa fie la cursuri.

SexShop.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.