Browse By

SexShop.ro

Tânără și foarte neliniștită

Povestiri de la cititori

El e la baie. E un frumos din acela ca din povești: cu brațe puternice, cu buze voluptoase, cu ochi tulburători și voce halucinantă. Când o să iasă de-acolo cu părul ud, dezbracat, cu prosopul în jurul gâtului și o să-mi pună mâna pe talie, o să uit deodată de ratele de la bancă, de întreținerea neplătită de trei luni, de răspunsurile neprimte la sutele de CV-uri pe care le-am trimis…
Mă uit în oglindă și îmi admir trupulsexy_lenjerie_resize, gândindu-mă la părțile care îi vor aprinde lui Andrei sângele în vene, în timp ce sunetul dușului îmi trezește emoții de toate felurile. Am o siluetă aproape impecabilă, deși am născut doi copii. Și deși am și eu complexele mele (câteva vergeturi pe sâni , o mică burtică rămasă de la ultima sarcină, un început de varice), mă mândresc, totuși, cu feminitatea mea: sâni plini și fermi, șoduri rotunde, picioare lungi și delicate, păr lung și despletit, talie finuță, gât de lebădă, mâini elegante, fund bombat, 52 de kg, 1,70 cm.
Cred că mă potrivesc bine cu Andrei, acest bărbat mult prea cool pe care l-am întâlnit… pe internet. Ne-am scris și am vorbit la telefon vreo șase luni fără să ne vedem. Și deși nesuferitul mă suna mereu cu număr nescunoscut (am aflat prea târziu de ce), și deși asta mă enerva la culme, eu îi răspundeam mereu pentru că… deh, un gagiu de-ăsta așa dotat cu de toate, inclusiv cu inteligență, cu bun simț și hm… cu bani, nu-i așa ușor de găsit.
De câte ori mă imaginam la el în brațe, eu eram o gazelă, iar el un taur. Un mascul prin definiție. Te uiți la el și vezi 100 de bărbați într-unul. Și atunci îi înduri toate “nesimițirile” pentru că nu mai poți să mai scoți decât un singur cuvânt când îl vezi: “mișto”.
Șase luni de vise erotice. Șase luni de sex imaginar. Șase luni de agonie hormonală. Șase luni de explorare a propriului vagin. Șase luni de email-uri și conversații telefonice necenzurate. Șase luni în care îmi puneam capul pe pernă și îmi mângâiam singură sânii, îi simțeam mâinile cum îmi frământau talia și fundul, îi căutam sub pătură falusul lui cel strașnic și îl mângâiam, îl sărutam cu toată gura, îl sugeam minute în șir, îmi simțeam propria respirație din ce în ce mai profundă, mai presărată cu geamăte, mai fierbinte… îmi atingeam clitorisul și îl frecam între degete, îmi pătrundeam vaginul și, cu capul pe spate, cu ochii închiși, cu gura întredeschisă, mă lăsam pradă plăcerii…
Oh, am auzit ușa de la baie. The King is coming! Vine Făt-Frumosul acesta terifiant, iar bătăile inimii au devenit incontrolabile. E chiar aici, el, Andrei, iar pentru mine e un basm încă. În orice caz, n-aș vrea să mă trezească nimeni acum.
Îl privesc intrând și încep să mustesc de estrogen. Într-o fracțiune de secundă îmi trece prin minte tot actul sexual care urmeaza să se desfășoare. Ce bine că putem să îl dăm la slow motion. Să savurăm fiecare moment, fiecare emoție, fiecare gest. Să ne cunoaștem slăbiciunile, punctele forte, să ne admirăm frumusețea… ah, ce îmi place gropița lui din barbă, ce sexy e, ce efect are!
Îmi plac picioarele lui masculine, îmi place că e înalt și bine-făcut, că mă privește de sus, îmi place fundul lui ferm, trunchiul lui bine definit, mâinile cu degete suficient de groase care îmi vor masa cu mult tact vaginul în următoarele secunde, îmi place penisul lui, nici prea mare nici prea mic, dar gros și tare. Ah, ce bărbat frumos și potent! A fost soldățel în Afghanistan, mă excita teribil de fiecare dată când îmi povestea la telefon. Vreau să-l fut rău de tot!
“Vreau să te fut!” îmi spune el, în timp ce-și șterge părul cu prosopul.
Îi zâmbesc aprobator și în secunda următoare sunt cu penisul lui în gură. Nu știu când am îngenuncheat în fața lui, dar iată-mă aici, îl țin strâns pe Andrei de fund, și mi-o îndes în gură ca o nehalită și o nefutută de luni de zile ce sunt. El încearcă să mă așeze în pat, dar eu mă opun categoric. Puțica lui miroase așa de frumos și îmi place gustul. Mda, miroase a pulă sculată și asta mă excită într-un hal! Îi simt trupul cum i se înmoaie, îmi spune că-i place, scapă prosopul, își înfige delicat mâinile în părul meu și-mi masează capul, în timp ce îi aud respirația înfirbântându-se. Îi sărut penisul vreo 10 minute, îl ling cu toată limba, de sus până jos, dacă aș ști că nu-l doare, l-aș mânca cu totul, ca pe o înghețată răcoritoare.
Aș vrea să-și dea drumul în gura mea, dar el mă ia în brațe și mă așază în pat. Tremur cumplit. Mă mângâie. Îmi place. Îi simt buzele pe gât, pe sâni, pe coapse. Mă întoarce pe spate. Închid ochii. Îmi masează fundul cu ulei. Îmi place la nebunie. Mă sărută, mă linge, mă mângâie apăsat peste tot, minute în șir. Am intrat în alt tărâm, acela care se află la granița dintre iad și paradis, unde nu sunt reguli, unde totul este permis și frumos.
Îmi sărută buricul, coapsele, îmi masează clitorisul, coboară cu limba mai jos, intră în vaginul meu fierbinte și îl aud, printre pupicuri: „Ah, ce-mi place pizda ta!” Mă pătrunde încet cu degetul și …mor de plăcere. Eu îmi mișc bazinul ca într-un dans senzual, iar el se uită și își mușcă buzele, în timp ce mă masturbează. Se uită, îi place să se uite! Și mie îmi place! Nu știu dacă am ajuns în pragul nebuniei, dar sentimentul e asemănător, cred.
Vreau să mi-o tragă. Vreau să mă pătrundă cu cel mai tare și gros instrument pe care îl are, vreau pulă!
“Vreau pulă, iubire!’’
“Cu prezervativ?” mă întreabă.
“No fuckin’ way!”
Mă trag ușor de sub el pentru că mi-am adus aminte că am uitat să-mi golesc vezica. El mă ține strâns și mă întreabă unde plec. „Fac pipi!” “Nu-i timp de pipi acum!” îmi răspunde gingaș și mă trage înapoi. Și-mi place. Ah, ce bine e să fii strânsă în brațe de bărbatul acesta perfect! Ce sentiment copleșitor!
Mă acoperă cu trupul lui frumos și cald și mă simt dorită, iubită, în siguranță. Mă pătrunde în timp ce-mi șoptește: „Îmi place corpul tău, ești frumoasă, îmi place să ți-o trag, să ne futem, să facem sex, să facem dragoste… Ce bine e! Ce pizdă fierbinte ai, ce-mi place!”
Îi răspund la fel. Mi-o trage așa de bine, când mai delicat, când mai sălbatic, când mai romantic, când mai animalic și îmi dau lacrimile de plăcere. Mă întoarce pe toate părțile, mă urc și eu pe el, ne futem într-un hal, îmi penetrează anusul cu un deget și știu că de aici… nu mai e mult. Dar n-aș vrea să se termine. N-aș vrea niciodată! Însă simt sîngele cum aleargă în corpul meu cu 10 000 de km pe oră, simt cum plăcerea începe să se răspândească în tot trupul, simt cum încep să ating cerul cu mâna și acum… țip de plăcere! Țip și-l mușc încet și fac pe mine și-mi curg lacrimi și tot felul de lichide și el mă fute mai tare și mie îmi place și simt cum își dă drumul și cum geme ca un leu care tocmai a prins gâtul căprioarei cu dinții.
„Ah, ce mult mi-a plăcut, Anduțu!” Of, de ce ești tu însurat?

SexShop.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.