Browse By

SexShop.ro

Fară preludiu

Text de la cititori

Totul a început brusc, preludiu l era un moft. Una dintre mainile lui era inclestata adanc pe sanul meu, prinzandu-mi sfarcul intre doua degete, a caror strangere dura mi-a trimis un impuls de placere in tot corpul, pe care l-am lasat sa iasa sub forma unui geamat prelung.camera_rosie Mi-am trecut mana peste intregul lui corp, simtindu-I fiecare muschi de pe abdomen, pana cand in sfarsit mi-am facut loc pana la penis, peste care mi-am trecut mai intai usor degetele, intr-o atingere delicata, iar apoi intreaga palma, mai sigur si rapid.
I-am simtit ranjetul in timp ce ma musca de gat, limba lui coborand incet spre sani, abdomen, iar mai apoi spre coapse, pana cand in final si-a gasit locul acolo, buzele lui cuprinzandu-mi clitorisul. Cedand placerii, i-am dat drumul, agandu-mi mana de cearceaful de sub noi si arcuindu-mi abdomenul. Limba lui a continuat sa imi curpinda clitorisul in cercuri ale placerii, pana cand aceasta s-a extins in tot corpul.
Si-a ridicat saruturile in sus, corpul meu relaxandu-se si incordandu-se din nou sub atingerile lui, incarcandu-se cu dorinta fierbinte de mai mult. Corpurile noastre erau lipite unul de altul si se uneau in mod animalic cu fiecare sarutare, cu fiecare atingere si cu fiecare respiratie.
Atunci cand limbile noastre s-au imbratisat una pe alta intr-un sarut pasional, atingerile au devenit si mai arzatoare, mai rapide, iar placerea pusese stapanire pe corpuri in intregime. Ne-am lasat prada senzatiei, iar el a intrat in mine cu o siguranta dura, dar care imi asigura comfortul, placerea mea luand forma gemetelor scurte pe care le lasam la suprafata aproape de urechea lui si care pareau sa il excite. Cu fiecare patrundere se apasa mai tare, iar placerea mea crestea intr-un ritm alert, facandu-mi saruturile sa se apese nebuneste de gatul lui si gemetele sa se sparga in pielea sa, si puteam sa il simt cum isi da drumul in mine si corpul i se relaxeaza treptat, saruturie domolindu-se, dar corpurile noastre ramanand lipite in patul cu cearceafuri rosii.

SexShop.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.