Browse By

SexShop.ro

Mai mult sex de sărbători

Pe la începutul anului am pus o întrebare cititorilor blogului ca să văd dacă se confirmă o bănuială trasă din faptul că numărul clienților, in domeniul meu, crește brusc la sfârșitul lui decembrie cât și din ce mai citisem pe net. Întrebarea era dacă de sărbători se face mai mult sex decât de obicei.

Din răspunsuri iese că 56% fac mai mult sex de sărbători și doar 13% fuck mai puțin. Restul se distrează la fel de mult (sau sunt singuri).

Asta se potrivește cu niște chestii pe care le citisem, și care zic că cei mai mulți copii se nasc în septembrie, mai precis pe 16. Adică, sunt procreați între Crăciun și Revelion. Când e distracția maximă, multă relaxare, băutură, mâncare și frig afară. De fapt, nașterile masive țin toată vara, semn că oamenii se plictisesc mai mult iarna iar statul sub aceeași plapumă îți stârnește dorințele. Totuși, septembrie rămâne luna cu cele mai multe nașteri.

Dar, pe noi ne interesează mai puțin nașterile și mai mult zilele de naștere, adică distracția când sărbătorim. Deci, până la următorul Crăciun, să fie iubire, pasiune si protecție. Altfel le stricăm astora calculele.

SexShop.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.