Browse By

SexShop.ro

Suntem complexe: ne excităm dar nu ne place… neapărat

Hoinărind pe net am dat de niște chestii foarte interesante despre cum se excită bărbații și cum ne excităm noi. Adică nu fizic, că aia e clar și foarte simplu. Psihic e problema, mai ales pentru noi, fetele, că totul e sus, la cutiuță. Fără excitația psihică, știți mai bine decât mine, nu-i nici orgasm. Adică din ală adevărat, frumos, cu tremurici. sexy_excitata_sani

Pe scurt, cercetătorii au hotărât că la bărbați erecția și orgasmul sunt legate pe direct. Adică, pac-pac, văzut ocazia de sex, intrat în erecție, stimulat, ejaculat + orgasm. La noi, treaba e, științific, mai complicată. Ceva de felul: văzut ocazia de sex, acceptat ocazia de sex, excitată fizic, gândit la altele, analizat semnale de la partener, gândit iarăși la altele, stimulare sexuală și eventual excitare psihologică, încălzire bună și plăcere fizică + excitare mintală, excitare mintală, orgasm.

Motivele, în mare, sunt două: 1. e vorba de semnalele pe care le transmitem, limbajul corpului. Pare ca bărbații citesc mai multe semnale și le înțeleg mai repede (că de multe ori le ignoră, asta e altă treabă). 2. de la origini, femeia are mai multă responsabilitate când face sex. De fapt, suntem singurele care am putea trage toate ponoasele, consecințele adică. De aici mai multă grijă și gândit mai mult.

Dragi băieți, de asta preludiul e important pentru noi. Și nu, preludiu nu înseamnă drumul de acasă până la locul întâlnirii.

SexShop.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.