Browse By

SexShop.ro

Sex, nostalgii si promisiuni nerespectate

Mircea, prietenul meu, m-a rugat dacă pot sa o angajez pe sora lui la bar la noi. Cătălina era o puștoaica de 19 ani studenta in Iași, o roșcata înaltă, slăbuță un corp de model.barmanita Când am văzut-o prima oară nu imi puteam lua ochii de pe ea. A trecut mai bine de un an de când munceam împreuna… ne povesteam orice problema, de viața, dragoste s.a.m.d. Devenisem prieteni buni, nu mai eram atras sexual de ea.
– Dan, am fost acceptata sa plec cu bursa in Portugalia. Ce părere ai?
– Nu rata șansa! Cine te-a învățat cum sa aplici? Dar eu ma bucur enorm…
Am ajuns in ultima seara de munca a ei, am închis barul si când sa plecam imi zice:
– Dan știi nu cred ca vreau sa mai plec…
– Ce??? Esti proasta? Nu rata ocazia, du-te fata mea! Ce e cu tine, ți-a sucit vreo unu mințile, te-ai îndrăgostit? Il iubești?
Puneam prea multe întrebări deja…
– Da il iubesc enorm dar el nu știe nu vede…
– Mai bine! Eu te duc la aeroport!
– Dan, așeza-te te rog si toarnă un whiskey.. vreau sa îți zic ceva. Tu mai ajutat cu toate, tu mi-ai dat sfaturi bune tu ești acel om pe care il iubesc. Te iubesc mult, si s-a asezat in brațele mele si a început sa ma sărute. Avea mâinile in parul meu si ma săruta foarte pasional. Eu nu știam cum sa reactionez eram blocat.
S-a oprit si a început sa ma descheie la cămașă, a început sa ma sărute pe piept, pe abdomen, si ma descheia la pantaloni. Capul pulei deja imi ieșise din boxeri, a început sa il lingă… Făcea cerculete in jurul lui, după care s-a ridicat si-a dat bikinii la o parte si sa asezat in el.
Tremura si gemea după care m-a prins de fata si mi-a zis ca ma iubește.
Cred ca s-a împins de 10 ori si mi-am dat drumul.
– Deci vrei sa mai plec acum?
Eram mut.
– Zi ceva, orice, te rog…
– Da, o sa pleci!
S-a întors sa plece dar am prins-o de brat.
– Cătălina eu sunt de mult îndrăgostit de tine si eu te iubesc mult dar dacă e sa existe dragoste o sa fim împreuna si cand te întorci de acolo, nici nu m-a lăsat sa termin ce am avut de zis si ma sărutat.
Am făcut dragoste pana dimineața, cu cuvinte de dragoste si cu ochii in lacrimi știind amândoi ca poate nu o sa ne mai vedem.
Timpul a trecut, fiecare s-a căsătorit, vorbim la telefon odată pe an de ziua mea si tot timpul imi zice ca știe ca odată si odată o sa o țin in brațe la pieptul meu!
Sincer si eu aștept acel moment!

Autor: Submisivul

SexShop.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.