Browse By

SexShop.ro

Povestile dusurilor studentesti

La începutul anului 2 de facultate eram mai mult singur deoarece colegul meu de camera stătea mai mult cu prietena lui, imi plăcea ca nu ma deranja nimeni si aveam destul timp pentru filme (sper ca nu credeați pentru învățat). Dar era si foarte plictisitor.dus_camin
Camera mea era langa dusuri iar in fiecare vineri seara, pe la ora 11:00, o fata venea la dus si o întrebam același lucru de fiecare data:
– Nu ai nevoie de ajutor sa te spăl pe spate?!
Tot timpul imi zâmbea, ne cunosteam doar din vedere eram din același oraș doar ca era mai mare cu un an ca mine.
Cand o vedeam prin oraș, prin cămin, oriunde, o tot abordam:
– Buna frumoaso ce faci?
In schimb primeam doar un zâmbet, nimic altceva, nu tu „buna”, nu tu „lasă-ma in pace”, „nu te mai bagă in seama cu mine” sau orice altfel de raspuns.
Așa ca intr-o vineri seara, ca de obicei, eram pe hol la tigara si ea mergea la dus.
– Buna frumoaso ce faci? Nu ai nevoie de ajutor sa te spăl pe la spate, scuze, pe spate?
Mi-a zâmbit si atât.
Am mers după ea, m-a observat dar nu zicea nimic, după ce a închis usa la dușuri am bătut, in gluma, si spre surprinderea mea a deschis m-a prins de mâna si m-a tras înăuntru. A început a ma săruta pasional, ma musca de buza, mi-a băgat mâna in boxeri si a început sa il mângâie cu blandete. Pentru mine a fost foarte ușor a trebuit doar sa dau prosopul jos, ii sărutam sânii, sfârcurile ei erau deja tari. Ma lăsam ușor jos, o sărutam pe burta si cu degetul încercam sa ii separ labiile. Ii sugeam clitorisul ca un nebun aveam doua degete in ea si continuam sa ii săruta clitorisul.
M-a ridicat si in timp ce ne sărutam ne-am băgat sub dus. S-a întors, m-a apucat de penis si a început sa își desfacă labiile cu capul penisului. Il baga doar puțin după care iar il freca între labii ușor spre clitoris. Era o senzație super, parul ei pubian imi zgaria capul penisului ceea ce ma făcea din ce in ce mai excitat, am început a o săruta pe spate urcând spre gât, ii mușcam lobul urechii, cu mâinile ma jucam cu sfârcurile ei si o rugam in șoaptă sa il bage tot. După ce l-a băgat complet a stat 2 minute împinsă in mine si imi sugea degetul, geamea din ce in ce mai tare. O tineam de fund, ii desfaceam fesele sa ii văd fundul, ma excita enorm după care l-am scos afara si mi-am dat drumul pe spatele ei si imi frecăm capul penisului între fesele ei.
Ne-am sărutat, ne-am spălat si am mers la mine in camera unde am făcut dragoste pana dimineața. Abia cand a plecat mi-a zis:
– Eu sunt Elena!!!

Autor: Submisiv-ul

SexShop.ro

2 thoughts on “Povestile dusurilor studentesti”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.