Browse By

SexShop.ro

2.600 de euro pe luna pentru testat jucarii

Citeam ca in Anglia primesti 2.600 pe luna pentru ca sa testezi jucarii pentru adulti, adica sex-toys. Si m-a facut curioasa, normal…

Asa am aflat ca tot in Anglia se cumpara in fiecare an jucarii sexuale de vreo 280 de milioane de euro, o gramada de bani. Si ca multe magazine de jucarii le dau gratis clientilor, pentru testare, cu singura conditie ca astia sa le trimita o descriere „detaliata si onesta” a experientei cu respectiva jucarie. 

Un producator de sex-toys, care are si magazin, plateste 2.600 euro pe luna, plus o gramada de zile libere, plus asigurare medicala, abonament la sala si alte mofturi, doar pentru a testa „la serviciu si acasa” jucariile. De data asta inregistrare video, poze, explicatii si tot ce e nevoie. Dar si plata e bunicica. Zice patronul ca face asta pentru ca jucariile sexuale sunt „de la cele mai dragalase, pana la cele mai periculoase” deci clientul trebuie sa stie in detaliu ce cumpara.

Si in Romania sunt magazine care dau la testare jucarii si apoi le trimiti parerea, detalii etc. Cateva mi-au trimis si mie, daca va intereseaza, dati-mi un mesaj.

Asa ca, lasati timiditatea, rusinea si prejudecatile, masturbati-va si castigati bani. E anonim, nu trebuie sa stie nimeni. In plus, macar ramaneti cu niste jucarii interesante, utile si care nu te intreaba daca „ai avut si tu orgasm”, „daca ti-a placut la fel de mult” sau „de ce nu ma mai iubesti”.

SexShop.ro

5 thoughts on “2.600 de euro pe luna pentru testat jucarii”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.