Browse By

SexShop.ro

Cate fete fac videochat in Romania?

Nici nu m-as fi gandit ca-s asa multe si nici n-am stiut ca minunata mea tara e cea mai tare din lume la treaba asta.

Am vazut azi pe net ca sunt vreo 100.000 de fete, ei le zic „modele”, care fac videochat, in cam 3.000 de studiouri. Cate orase mai marisoare are Romania, vreo 10? Deci cam in fiecare oras 10.000 de fete fac videochat… multisor, de asta si ziceau ca Romania e cea mai tare din lume la sex online si ca ar fi o afacere de vreo 100 de milioane de euro pe an. In toata lumea am vazut ca se castiga vreo 2 miliarde de euro din asta. 

Unii zic ca e prostitutie, altii ca nu e, altii ca e mai rau decat prostitutia. Dupa mine e un fel de prostitutie chiar un pic mai rea, pentru ca pana la urma nu prea conteaza cate pule ai bagat in tine, asta se uita si nu se vede. Conteaza ca „te-au avut” o gramada. Si mai ales ca te-au vazut o gramada. Macar in prostitutie te vede doar cine plateste, la videochat te vede mama, bunica, pisica si copilul, chiar daca inca nu il ai dar il vei avea.

Am mai vazut ca cei mai multi clienti sunt din State, deci se lucreaza „pentru afara”, ca romanii sunt saraci, o freaca cu pornaciuni gratis. Da, da, stiu, acum o sa ziceti „curvele dracului” dar sa-l vad eu pe ala care refuza o pizdulica fiebinte, pe nas, de la fetele alea. Sau de la oricare fata cu chef de distractie.

Oricum, mai bune-s intalnirile reale, pe pipaite, cu bani pe pipaite si distractie tare.

SexShop.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.