Browse By

SexShop.ro

Măsuța doamnei Olimpia

Mă aflam în casa doamnei Olimpia, o femeie trecută de 50 de ani și care arăta încă superb.

O femeie încă blondă cu mici firișoare de păr albe. Îi terminasem de renovat casa, îi adusese și mobilierul.

A fost o lucrare cu multe peripeții din partea soțului ei foarte gelos, care la un moment dat a crezut ca îl înșală cu mine. Ne-a dat afara pe mine și echipa cu care venisem să-i lucrăm, dar până la urmă ne-a chemat iar, când și-au dat seama că celelalte firme care trebuiau sa preia contractul aveau prețurile mai mari.

Venisem la aceasta doamnă să încasez ultimii bani din contract. Îi facusem proiectul unei masute asa cum și-a dorit, însă ea a făcut comanda în altă parte la un alt atelier și cei de acolo au întârziat să-i aducă piesa de mobilier.

Tocmai atunci trebuia să-i vină niște invitați, niște prieteni foarte buni și doamna era foarte supărată că nu avea măsuța în living. I-a părut rău ca nu m-a ascultat.

Era îmbrăcată într-o rochiță foarte vaporoasă și împrăștia în juru-i un parfum, immm…! Se plimba prin casa foarte nervoasă și dădea telefoane, când se auzi mașina acelor oaspeți.

– Ce mă fac acum, spune-mi? repeta ea într-una nervoasă. Au venit copiii ăștia și nu am masă sa-i servesc și eu cu câte ceva.
– Stați liniștită doamnă că rezolv eu problema. Duceți-vă să-i primiți!

M-am dus și am luat geamul de la o vitrina pe care i-o făcusem eu la atelier, mi-am dat jos de pe mine cămașa și m-am așezat în patru labe in fața canapelei și a celor două fotolii, punându-mi pe spate geamul. Cu foarte mare grija mi-am așezat pe geamul de pe spatele meu cu mâna, o scrumieră găsită prin cameră, și, uite-mă măsuță în casa doamnei Olimpia.

Când au intrat doamna, urmată de oaspeții ei, au rămas șocați.

– Waaaw…, ce măsuță ai Pia…! Nu se poate așa ceva…! strigă uimită domnișoara care intră și se așeză pe fotoliul din fața mea.

Bărbatul ce o însoțea s-a așezat și el in fotoliul din spatele meu, iar doamna Pia, lateral pe canapea.

– Da, am gasit pe net prin cineva. Închiriază astfel de…, mobilier! continuă ea discuția.
– Există așa ceva pe net? Sincer, mi-ar place și mie să am o măsuță ca asta! exclamă fata extaziată. Să-mi dai și mie numarul acelei agenții să îl închiriem și noi, ce zici dragă ? continuă domnisoara, întorcându-se și adresandu-se bărbatului cu care venise.

Gazda se ridică la un moment dat, se duse in bucatarie aducând cu ea câteva platouri pe care le puse cu grije pe spatele meu.

Domnisoara din fața mea avea în picioare sandale și imi placea cum îi veneau. Și doamna Olimpia avea picioarele frumoase, cărnoase.

La un moment dat domnișoara din fața mea își puse picior peste picior și laba piciorului aflat în aer era asa aproape de fața mea încât mai aveam puțin și îi puteam atinge degetele cu buzele. Immm…, ce poziție a trupului avea, ce coapse și… ce chiloței avea!

Același lucru făcu mai apoi și gazda care-și puse și ea piciorul peste picior și laba acelui picior ce atârna în aer, ce frumos arăta. Mi-am întors încet capul spre picioarele doamnei Olimpia. Ce coapse avea și doamna, ce picioare și, uite, i se văd și ei chiloțeii!

La fel ca și ale domnișoarei din fața mea, degetele picioarelor erau frumos îngrijite, ojate și arcuite ca un evantai, iar piciorul ce atârnă în aer era la fel foarte aproape de capul meu.

Îmi era frică să nu îmi mișc capul că aș fi putut sa ating cu fața degetele picioarelor domnișoarei care își bâțâia piciorul sau al doamnei Pia.

Ce aș fi vrut să le sărut, să le simt pe fața mea…! Dar mai mult aș fi vrut să fiu locul acela pe care statea domnișoara sau locul acela de pe canapea pe care stătea doamna, să stau cu capul printe picioarele acelor femei!

Nebunie curată!

Cei prezenți discutau diverse lucruri fără să le pese de mine, ba chiar râdeau și atmosfera era foarte destinsă. Simțeam cum puneau sau luau de pe geamul aflat pe spatele meu, pahare, farfuriuțe. Mă dureau brațele din poziția în care stăteam. Nu e așa usor să stai nemișcat câteva ore. Intr-un final, oaspeții se ridicară și înainte de a pleca, domnișoara o rugă pe doamna Pia să-i dea numarul de telefon ca să mă poată contacta și să mă închirieze și ea.

– Ești nebun domnule…? strigă la mine doamna Olimpia după ce-și conduse oaspeții și reveni în living. Stai sa strâng toate astea de pe spatele tău, să nu te miști să cadă! continuă ea.
– Ce puteam face, am salvat situația !
– Ce pot să zic? Cum te simți ?
– Eu? M-am simțit măsuța dumnevoastră și cred că m-am comportat bine din moment ce ați băgat chestia aia cu inchiriatul.
– Ha-ha-ha…, nu știam ce să zic când te-am văzut în poziția aia! M-ai luat prin surprindere!
– Mi-ar făcea plăcere să vă servesc și să vă mai fiu măcar măsuță când mai aveți nevoie…
– De ce, măcar? Mai poți fi și altceva…?
– Poate…!
– Haaai spune, m-ai făcut curioasă!
– Nu vreau sa credeți despre mine cine știe ce…! Da, mi-ar plăcea sa fiu canapeaua dumneavoastră, să vă așezați pe mine mereu.
– Tu chiar ești nebun, vrei sa te dezmembrez, sunt destul de grea, ma știi…
– Nu contează doamnă, vreau să simt trupul dvs pe mine, vreau să…, vă puneți picioarele pe mine, sa vă sărut picioarele, sa va ling degetele picioarelor…
– Ma pui pe gânduri, chiar ai fi în stare sa îmi faci așa ceva? Mai mă gândesc…!

A trecut mai bine de o săptămână de la faptele relatate și mă trezesc cu un telefon și aceeași voce caldă ce am mai auzit-o cândva. Era vocea domnișoarei ce fusese în vizită la doamna Olimpia.

– Domnul Bogdan…? Sunt… și… a început să-mi povestească. M-ar interesa să-l pot închiria și eu pe acel tip care…
– Ce ați dori sa fie, doar măsuță sau…?
– Paaai…, mai poate fi și altceva…?
– Desigur doamnă, depinde ce vreți și cum vreți să-l folosiți…, mă înțelegeți?
– Și ce-aș mai putea face din el?
– Veioza, sezlong, scaun sa stați pe el, scaun să vă puneți picioarele pe el…!
– Waaw…, sunt de-a dreptul șocată în clipa asta…, trebuie să stau puțin să mă gândesc, ce aș vrea și revin.

Nu trecu o jumatate de ora și telefonul sună iar. Aceeași voce de mai devreme.

bog@ndy

SexShop.ro

2 thoughts on “Măsuța doamnei Olimpia”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.