Browse By

Category Archives: Benzi desenate

Fiecare inger are demonul sau

De multe ori ne indragostim sau suntem atrase de persoanele nepotrivite… cateodata chiar complet gresite. Baietii buni, cei amabili, care ne fac curte sau ne ofera atentie maxima, nu ne intereseaza. Da, e normal, ca la varsta noastra sa ne placa tatuatii, cu corpuri misto si frumosi. Dar or fi ei cei mai potriviti? Cine stie… de aia se spune ca ne ascultam inima si nu mintea.

BD: coruptie sexuala si incotro o ia lumea

Oricum, personajele din lumea benzilor desenate vad ca incep sa fie tot mai ciudate, corpuri ciudate, fete ciudate, chestii de gen tot mai putin clare… Adica e femeie cu organe masculine si invers.

Scufita Rosie in varianta necenzurata

Am vazut, de curand, ca povestile astea cu Alba ca Zapada, Scufita Rosie, Cenusareasa, in realitate erau foarte, foarte sadice si pline de sex. Cu timpul, biserica le-a cenzurat si noi le-am invatat asa cum le stim. Dar, la origine, erau povesti din care copiii si adolescentii trebuiau sa invete cum sa nu aiba incredere in straini, cum sa nu ramana gravide si cum sa satisfaca maxim partenerul.

Sexul prin internet

Vom ajunge sa facem sex doar prin internet. Chiar au iesit niste jucarii care simuleaza sexul la distanta.

Luna de miere fierbinte

Luna de miere nu inseamna neaparat sex pe rupte cu sotul, poate fi si sex fierbinte si pe rupte cu oricine. Gusturile nu se discuta!